100yil.png
14.07.2023
Geri Dön

JAPONYA PARLAMENTO DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN YUUMI YOSHIKAWA'NIN TJU ZİYARETİ

Japonya Parlamento Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Yuumi YOSHIKAWA, Japonya İstanbul Başkonsolosu Sayın Kenichi KASAHARA ve beraberindeki heyet ile Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni ziyaret etmiştir. Rektör Prof. Dr. Bekir Sami YILBAŞ, Provost Prof. Dr. Hisakazu MIHARA, Rektör Yardımcısı Ahmet ŞAHİN ve diğer üyeler ile üniversitenin güncel durumu ve önümüzdeki süreçteki gelişmeleri hakkında görüş alışverişinde bulunmuştur. Ayrıca Provost MIHARA’ya olan desteklerini dile getirerek kendisine görevinde başarılar dilemiştir.

Üniversitenin İstanbul Teknopark’ta bulunan yerleşkesini gezmiş ve kurulması planlanan araziyi ziyaret etmiştir. TJU’ya gösterdiği ilgi ve nazik ziyaretinden dolayı Sayın Yuumi YOSHIKAWA’ya teşekkür ederiz.