100yil.png
02.08.2019
Geri Dön

TÜRK-JAPON BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ 1. KONSEY TOPLANTISI

Türk -Japon Üniversitesi 1'inci Konsey toplantısı Beşiktaş'ta bulunan Cumhurbaşkanlığı Mabeyn Köşkü'nde düzenlendi.

Toplantıya Türk konsey üyeleri Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Prof.Dr. İbrahim Kalın, Prof. Dr. İsmail Demir, Prof. Dr. M.A Yekta Saraç, Prof. Dr. Mehmet Özkan ve Naci Ağbal ve Dr. Yener Mehmet Sonuşen ile Japon Konsey üyeleri, Japonya Bilim ve Teknoloji Ajansı Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı ve Nobel Kimya Ödülü sahibi Prof. Dr. Ryoji Noyori, Prof. Dr. Yoichiro Matsumoto, Japonya Büyükelçi Kiyoshi Araki, Büyükelçi Toichi Sakata katıldı.

Toplantıda üniversitenin vizyon ve misyonuna uygun şekilde atılacak adımlar belirlenmiş olup, toplantıda yapılan oylamada Prof. Dr. İsmail DEMİR Konsey Başkanı, Büyükelçi Kiyoshi ARAKİ ise Başkan Yardımcısı seçilmiştir.

Haber kaynağı için tıklayınız.